آشنایی با سنسور گاز
تینکر بورد با قیمت ۶۰ دلاری خود تقریبا ۲ برابر از رزبری پای گرانتر است؛ اما ایسوس با مجهز کردن این بورد به ۲ برابر رم بیشتر و قابلیتهایی چون توانایی پخش ویدئوی 4K، سعی کرده است این اختلاف قیمت را بهنوعی توجیه کند.
ز جمله ویژگیهای کلیدی تینکر بورد میتوان به پردازندهی چهار هستهای ۱.۸ گیگاهرتزی ARM ساخت راکچیپ، پردازندهی گرافیکی ۶۰۰ مگاهرتزی Mali-T764 و ۲ گیگابایت رم DDR3 اشاره کرد. در سوی دیگر، رزبری پای ۳ از یک SoC (سیستم روی یک چیپ) ساخت برادکام استفاده میکند که از پردازندهی چهار هستهای ۱.۲ گیگاهرتزی ARM کورتکس A53 و پردازندهی گرافیکی Video Core IV تشکیل شده است.
از لحاظ درگاههای ارتباطی، تینکر بورد به ۴ عدد پورت USB 2.0، جک ۳.۵ میلیمتری برای صدای 192K/24bit، یک عدد پورت CSI برای دوربین، درگاه Ethernet، پورت DSI، پورتHDMI 2.0 و درگاه کارت میکرو SDD مجهز شده است. بورد ایسوس از شبکههای بیسیم 802.11 b/g/n و بلوتوث ۴ نیز پشتیبانی میکند.
اگرچه تینکر بورد، رزبری پای را از لحاظ مشخصات سختافزاری بهراحتی پشت سر میگذارد، اما هنوز مشخص نیست که بتواند در رقابت با اکوسیستم نرمافزاری و جامعهی کاربرانی که آن را پشتیبانی میکنند نیز پیروز میدان شود.
ایسوس از ابعادی دقیقا مشابه با رزبری پای (۸.۵ در ۵.۵ سانتی متر) برای بورد خود استفاده کرده است تا توسعهدهندگان بتوانند کیسهای رزبری پای موجود در بازار را برای تینکر بورد نیز مورد استفاده قرار دهند.
حتی مکان قرارگیری پورتهای تینکر بورد مشابه رزبری پای است.
تنها سیستم عاملی که تینکر بورد بهصورت رسمی از آن پشتیبانی میکند، TinkerOS بر مبنای لینوکس دبیان است؛ البته کاربران در صورت تمایل میتوانند از دیگر توزیعهایلینوکس نیز روی تینکر بورد استفاده کنند
در حالی که ایسوس ادعا میکند تینکر بورد توانایی استریم ویدئوهای نتفلیکس را دارد، تنها ویدئوهای 4KK دانلودشدهای را که با استفاده از دو استاندارد H.264 و H.265 تولید شده باشند، میتوان از طریق تینکر بورد پخش کرد. بنا به گزارش Ars Technica، تنها پردازندههای کبی لیک اینتل و کامپیوترهای مجهز به ویندوز 10 مایکروسافت از حقوق دیجیتال (DRM) سختافزاری و نرمافزاری لازم برای استریم نتفلیکس با رزولوشن 4K برخوردارند